Ponuda luksuznih nekretnina

Mjesta i gradovi

Dubrovnik

Dubrovnik je značajno povijesno, kulturno i turističko središte Hrvatske. Od 1979. grad je pod zaštitom UNESCO-a kao skladna cjelina gradskih zidina, povijesnih ulica, građevina i spomenika arhitekture.

više

Župa dubrovačka

Župa dubrovačka je općina smještena na jugoistoku Dubrovačko-neretvanske županije, svega 6 kilometra od povijesne jezgre grada Dubrovnika.

više

Zaton

Zaton je dubrovačko prigradsko naselje u sastavu grada koje s naseljima Veliki Zaton, Mali Zaton, Štikovica i Vrbica čini jednu cjelinu.

više

Rožat

Naselje Rožat nalazi se tik uz Jadransku magistralu, 5 kilometra sjeverozapadno od grada Dubrovnika.

više

Konavle

Općina Konavle nalazi se dvadesetak kilometara istočno od Dubrovnika, uz granice s Bosnom i Hercegovinom te Crnom Gorom.

više

Orašac

Orašac se smjestio 15 kilometara sjeverozapadno od Dubrovnika, uz Jadransku magistralu, između Zatona i Trstenog.

više

Mokošica

Mokošica je dubrovački gradski kotar na području Rijeke Dubrovačke, dijeli se na Staru i Novu Mokošicu.

više

Nova Mokošica

Nova Mokošica je prigradsko naselje grada Dubrovnika. Nalazi se na predjelu Rijeke dubrovačke, oko 7 kilometra daleko od Dubrovnika, s kojim je povezano Jadranskom magistralom i čestim autobusnim linijama.

više

Bosanka

Bosanka je mjesto u sastavu grada Dubrovnika. Nalazi se na sjeveroistočnoj padini brda Srđ iznad Jadranske magistrale

više

Brsečine

Brsečine su naselje u prigradskom dijelu grada Dubrovnika. Nalaze se oko 20 km sjeverozapadno od Dubrovnika uz Jadransku magistralu.

više

Knežica

Knežica je naselje u sastavu grada Dubrovnika, oko 8 kilometara istočno od njega.

više

Komolac

Komolac je gradski kotar grada Dubrovnika. Nalazi se na području Rijeke dubrovačke, uz Jadransku magistralu, 5 kilometara sjeverozapadno od Dubrovnika.

više

Lopud

Lopud je jedino naseljeno mjesto na istoimenom otoku koji se nalazi 7,5 nautičkih milja sjeverozapadno od dubrovačke luke.

više

Lozica

Lozica je dubrovačko prigradsko naselje, smješteno uz Jadransku magistralu 6 kilometara sjeverozapadno od Dubrovnika.

više

Šipanska luka

Šipanska luka je mjesto na sjeverozapadu otoka Šipana, u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Jedno je od dva naselja na otoku.

više

Trsteno

Trsteno je naselje u samom središtu Dubrovačko-neretvanske županije, oko 20 km sjeverozapadno od Dubrovnika. Kroz mjesto prolazi Jadranska magistrala.

više

Metković

Metković je drugi najveći grad u sastavu Dubrovačko-neretvanske županije. Smješten na obalama rijeke Neretve uz granicu s Hercegovinom. Metković je administrativno, gospodarsko i kulturno središe doline Neretve.

više

Ploče

Grad Ploče nalazi se u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, u dolini Neretve. U okolici grada nalaze se Baćinska jezera, ušće Neretve, mnogobrojna brda i Jadransko more.

više

Dubrovačko primorje, Slano

Slano je naselje i sjedište općine Dubrovačko primorje u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Slano se nalazi u istoimenom zaljevu 37 kilometara sjeverozapadno od Dubrovnika uz Jadransku magistralu i obalu Jadranskog mora.

više

Prijevor

Prijevor je malo naselje u Dubrovačko-neretvanskoj županiji smješteno iznad Jadranske magistrale 5,5 kilometara sjeverozapadno od Dubrovnika.

više

Suđurađ

Suđurađ je mjesto na jugoistoku otoka Šipana u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Povezan je s Dubrovnikom trajektnom linijom.

više

Orebić, Kuna Pelješka

Orebić je naselje i općina na poluotoku Pelješcu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Orebić je povezan s ostalim dijelovima zemlje državnom cestom te trajektnim i brodskim linijama.

više