Broj pregledavanja: 836

Ponuda luksuznih nekretnina

ID: 19-1
  Luksuzna kuća , prodaja
  187.500.000,00 €
  1.875.000,00 € 14.043.988,13 kn
  Površina: 457,70 m²
  Sobnost: 14
  Grad
  Dubrovnik
  Uža lokacija
  Lapad
  Cijena/m²
  4.096,57 €
  Površina
  457,70 m²
  Površina okućnice
  518
  Sobnost
  14
  Katnost
  3
  Samostojeca visekatnica (4 etaze ). 1.ETAZA : Magazin u suterenu ukupne povrsine 80,63 m2, koji se sastoji od dvije spreme ispod stubista ,natkrivenogulaza, predprostora, sanitarnog cvora i dva prostora. 2.ETAZA: Stan u prizemlju ukupne povrsine 126,87 m2 , koji se sastoji od ulaza, natkrivenog ulaza, hodnika, dnevne sobe, kuhinje, spreme, sanitarnog cvora, predprostora, praone, dvije kupaonice, tri sobe, balkona i spreme ispod stubista. 3.ETAZA: Stan na prvom katu ukupne povrsine 125,40, koji se sastoji od ulaza, dva hodnika, predprostora, kuhinje, cetiri kupaonice, pet soba i cetiri balkona i spreme . 4.ETAZA : Stan u potkrovlju ukupne povrsine 123,80 m2 koji se sastoji od ulaza ,dva hodnika, kuhinje, blagavaonice, cetiri kupaonice, cetiri sobe i pet balkona. Mogucnost kupnje nekretnine po etazama. Kupac koji se odluci kupiti 1 i 2 ETAZU tj. buduci vlasnik donjeg dijela nekretnine postaje vlasnik zamljista s bazenom i okucnicom, dok kupci 3 i 4 ETAZE kupuju povrsine koje smo opisali ovdje odnosno stanove na tim ETAZAMA. Vise informavcija u Agenciji !

  Dubrovnik


  Dubrovnik je značajno povijesno, kulturno i turističko središte Hrvatske. Od 1979. grad je pod zaštitom UNESCO-a kao skladna cjelina gradskih zidina, povijesnih ulica, građevina i spomenika arhitekture. Premda je kroz godine pretrpio značajna razaranja, Dubrovnik je danas svjetski poznato turističko odredište.

  Nalazi se na samom jugu Hrvatske. Zahvaljujući povoljnom geografskom području Dubrovnik je kroz povijest bio razvijeno trgovačko i pomorsko središte. Dubrovnik je otocima zaštićena luka na ulazu u Jadransko more, a dolinom Neretve povezan je s unutrašnjošću. U 14. i 15. stoljeću Dubrovnik je predstavljao najznačajnije pomorsko i trgovačko središte Jadrana uz Veneciju i Anconu.
  Uspješnom diplomacijom Dubrovnik je zadržao samostalnost te tijekom 16. stoljeća Dubrovačka republika doživljava svoj procvat. Temelji prosperiteta bili su pomorstvo i trgovina. Opadanje moći Dubrovačke republike počinje u 17. stoljeću nizom nepovoljnih okolnosti. Premještanje pomorskih trgovačkih puteva dovelo je do pomorske krize na Mediteranu, a potom su Dubrovnik pogodili snažan potres te nedugo zatim i požar.

  Dubrovnik je pripojen Dalmaciji i Hrvatskoj 1815. godine na Bečkom kongresu.

  Tijekom Domovinskog rata 1991. godine Dubrovnik je pretrpio značajna razaranja u kojima su oštećeni brojni spomenici. Na sreću, uz pomoć UNESCO-a grad je obnovljen.

  Danas je Dubrovnik značajno turističko središte koje godišnje posjeti oko milijun ljudi, i to uglavnom stranih državljana.
  Dubrovnik je grad koji predstavlja spoj povijesti i urbanog življenja. Zahvaljujući brojnim događanjima i manifestacijama gad živi tijekom cijele godine. Mediteranska klima s blagim zimama i više od 250 sunčanih dana godišnje Dubrovnik čini ugodnim mjestom za život.

   Dozvole

  • Građevinska dozvola
  • Lokacijska dozvola
  • Uporabna dozvola

  Opis nekretnine

  • Namješteno
  • Pogled na more
  • Pogled na planine

  Prostorije (objekti) uz nekretninu

  • Balkon
  • Ostava
  • Skladište
  • Terasa
  • Vrt

  Kontaktirajte agenta

  Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.