Ponuda luksuznih nekretnina

Kao agencija za posredovanje u prometu nekretninama našim klijentima nudimo potpunu uslugu u procesu kupnje, prodaje i najma nekretnina. Pri realizaciji posredovanja osiguravamo svu pravnu podršku i provjeravamo dokumentaciju u suradnji s odvjetničkim i javnobilježničkim uredom.

Usluge za tražitelje nekretnina
Naši agenti odlično su upoznati s trenutnom ponudom na tržištu nekretnina. Tražite li stambenu ili poslovnu nekretninu, kuću za stanovanje ili odmor, poljoprivredno ili građevinsko zemljište, slobodno nam se obratite. Mi ćemo brzo pronaći nekretninu koja će zadovoljiti sve vaše zahtjeve. Uz sve to, vodit ćemo vas stručnim savjetima, a naši suradnici iz odvjetničkih i javnobilježničkih ureda pobrinut će se za provjeru cjelokupne dokumentacije te pripremu svih dokumenta za realizaciju kupoprodaje. Uz nas možete biti potpuno sigurni.

Usluge za ponuditelje nekretnina
Želite prodati ili iznajmiti nekretninu, ali ne možete pronaći kupce ili najmoprimce? Mi ćemo ih pronaći za vas, bez obzira na to o kojem se tipu nekretnine radi. Naši stručni agenti s dugogodišnjim iskustvom i odličnim poznavanjem tržišta brzo će vašoj nekretnini pronaći novog vlasnika.

Prodavateljima nekretnina nudimo profesionalno oglašavanje i prezentaciju nekretnina. U promociji vaših nekretnina koristimo sve suvremene oblike oglašavanja kako bismo dosegli što veći broj zainteresiranih kupaca i predstavili vašu nekretninu u najboljem izdanju.
Educirani i iskusni agenti pomoći će vam pri procjeni tržišne vrijednosti vaše nekretnine te pri postizanju najbolje prodajne cijene.
Po pronalasku kupca ili najmoprimaca pobrinut ćemo se oko cjelokupne pravne dokumentacije potrebne za realizaciju posredovanja (prodaje, najma) za vašu potpunu pravnu sigurnost.

Naši stručni agenti vodit će vas korak po korak kroz svaku fazu procesa ponude ili potražnje nekretnine. Savjetovat će vas i preuzeti brigu o pravnim stvarima. Obratite nam se s potpunim povjerenjem.