Ponuda luksuznih nekretnina

Dubrovnik invest je agencija za nekretnine sa sjedištem u Dubrovniku. Agencija posreduje pri kupnji, prodaji, zamjeni, unajmljivanju i iznajmljivanju kuća, stanova, poslovnih, građevinskih i poljoprivrednih zemljišta te drugih nekretnina na području grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.

U našoj ponudi pronaći ćete velik broj stambenih i poslovnih nekretnina, kuća za odmor ili bavljenje turizmom. Sve nekretnine imaju urednu dokumentaciju, a za potpunu pravnu sigurnost naših klijenata brinu odvjetnički i javnobilježnički uredi s kojima surađujemo.
Agencija posjeduje svu dokumentaciju potrebnu za ispunjavanje uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretninama te je upisana u Registar posrednika u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK).
Također, agencija je osigurana od odgovornosti za štetu koju bi nalogodavcu ili trećim osobama mogla prouzročiti obavljanjem posredovanja.

Agencija za nekretnine Dubrovnik invest, nudi potpuno sigurnu i profesionalnu uslugu posredovanja u prometu nekretninama na području Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske županije, ali i šire.

Naši agenti stoje vam na raspolaganju. Obratite nam se s povjerenjem.

Osnovni podaci:

Naziv: DUBROVNIK INVEST d.o.o. za poslovanje nekretninama i usluge
Skraćeni naziv: DUBROVNIK INVEST
Sjedište: Vukovarska 22, 20000 Dubrovnik

OIB: HR49046593418
Transakcijski računi i nazivi banaka:  HR2423900011101263816, Hrvatska poštanska banka d.d.
Temeljni kapital: 20.000 kn
Članovi uprave: Jurica Perić